Foto impressie feesttent Park Veldzicht

Ingerichte tent op unieke locatie

 

Welkom bij Onze Ingerichte Feesttent op Park Veldzicht

Ben je op zoek naar de perfecte feestlocatie waar je kunt genieten van een onvergetelijk evenement te midden van jeugdherinneringen? Zoek niet verder! Onze ingerichte feesttent op een prachtig grasveld, gelegen bij voormalig openluchtzwembad Veldzicht dat tegenwoordig een sfeervolle kinderboerderij is, biedt de ideale setting voor jouw speciale gelegenheid.

Een Unieke Locatie: Herbeleef Jeugdherinneringen

Bij ons vind je meer dan alleen een standaard feesttent op een saaie locatie. Onze plek heeft een rijke geschiedenis als openluchtzwembad, waardoor veel mensen hier dierbare jeugdherinneringen hebben. Nu kun je die nostalgische gevoelens omzetten in een magische viering op deze bijzondere locatie.

Ingerichte Feesttent: Comfortabel en Sfeervol

Onze feesttent is volledig ingericht om aan al je behoeften te voldoen. Comfortabele zitplaatsen, gezellige verlichting en prachtige decoraties creëren de perfecte ambiance voor jouw evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook, onze tent biedt een warm en uitnodigend gevoel voor jou en je gasten.

Veelzijdigheid ten Top: Meubilair, Eten, Drinken en Meer!

Bij ons is bijna alles mogelijk! We bieden een scala aan meubilairopties, zodat je de indeling van de feesttent kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen. Van gezellige loungehoeken tot praktische eettafels en dansvloeren – we hebben het allemaal!

Op culinair gebied staan we voor je klaar met heerlijke cateringopties. Of je nu houdt van een smakelijk buffet, een uitgebreide barbecue of een verfijnd diner, wij werken samen met ervaren cateraars die met liefde een menu samenstellen dat aan al je culinaire voorkeuren voldoet.

Om de dorst van jouw gasten te lessen, hebben we een uitgebreide selectie drankjes, van verfrissende frisdranken tot feestelijke cocktails. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat niemand iets tekortkomt tijdens het feest.

Activiteiten voor Jong en Oud

De kinderboerderij biedt de mogelijkheid om de feestelijkheden te combineren met leuke activiteiten. Voor de jongere gasten kunnen we leuke en educatieve interacties met dieren organiseren. Denk aan knuffelen met konijntjes, voeren van geitjes en nog veel meer! Ook voor volwassenen zijn er diverse recreatieve activiteiten mogelijk, zoals spelletjes en rondleidingen over het terrein.

Vraag Nu om meer Informatie en Beleef Een Onvergetelijk Feest!

Wacht niet langer en vraag informatie aan over onze ingerichte feesttent op dit betoverende grasveld bij de kinderboerderij. Een plek vol herinneringen en mogelijkheden voor een fantastische viering. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en samen een onvergetelijk evenement te creëren!