Geplaatst op

Ben je op zoek naar een Trouw/feestlocatie?

Wat dacht je van een compleet naar jullie wensen ingerichte feesttent?

Op onze locatie bij Park Veldzicht in Genderen, staat een tentencomplex van 300m2. De tenten staan aan elkaar maar kunnen ook in delen gebruikt worden.

De afgelopen jaren hebben we heel wat bruiloften mogen verzorgen op diverse locaties. Komend jaar doen we dit ook, maar hebben we als “vaste” locatie ook de tenten bij het park. Hierdoor zijn de kosten lager, dan als je alles voor 1 dag op je eigen locatie zou willen huren. (maar ook dat is mogelijk)

Verhuurbedrijf.
Wij hebben een verhuurbedrijf met een groot assortiment aan meubels en decoratie. Hierdoor kunnen we alles naar jullie wensen aanpassen. Niets is vast, alles kan! In het begingesprek vragen wij ook de complete dagplanning. Dit doen we omdat we graag meedenken. Wij zijn geen verhuurbedrijf waar je alleen maar losse spullen krijgt, wij begeleiden je in de gehele aanloop en denken in oplossingen. Dit stukje meedenken is niet standaard bij iedere verhuurder, maar bij ons wel.

De Bruiloft.
Alles is mogelijk, en dat is ook echt zo. Willen de gasten blijven slapen? Extra tent voor een kerkdienst/ceremonie? De bar aan de andere kant van de tent? Andere verlichting? Nog even naborrelen nadat de DJ of band klaar is? Geen probleem!
Tijdens de dag is onze partymanager aanwezig, eventueel met aanvullend personeel. Hij/zij weet alles van de locatie, en zal er alles aan doen om jullie dag te laten slagen.

Corona.
Op de locatie kunnen we met de 1,5 meter norm 120 gasten kwijt (dit is uit te breiden als we er tenten aan zetten). Wij houden ons aan de RIVM regels. Mocht een feest niet door kunnen gaan ivm Corona, dan wordt alles kosteloos geannuleerd.

Meer informatie.
Wil je meer informatie dan mag je ons bellen, mailen of whatsappen. Ook als je je aan het oriënteren bent, staan we je graag te woord. 0416-700241