Geplaatst op

Escapekist

Het Verhaal. 

Het Verhaal.

Je maakt deel uit van een team agenten en vandaag is het eindelijk zo ver, één van de grootste criminelen van de Brabantse onderwereld zal door jullie worden opgepakt. Alle bewijzen zijn rond en de locatie van de drugs is bij jullie bekend. Er kan niets meer mis gaan…

Wat kun je verwachten?
Een grote houten koffer (kist) met diverse digitale en normale puzzels en raadsels. Doordat er ingebouwde speakers in de koffer zitten, kunnen we ook gebruik maken van geluidseffecten.  Hierdoor wordt de beleving en spanning in het spel een stuk intensiever.

Voor wie is het geschikt?
Je kunt dit spel met 2 tot 8 personen spelen. (je kunt het ook met meerdere groepen achter elkaar spelen) Het wordt vaak gebruikt door vrienden groepen, bedrijven (optimale teambuilding) en verenigingen. Ook voor kinderfeesten is dit spel te gebruiken, wij raden wel aan om dit te doen met een groep van minimaal 16 jarigen.  Bij een gevarieerd gezelschap (bijvoorbeeld een gezin) kunnen ook jongere kinderen een bijdrage leveren aan het spel.

Wat zijn de kosten?
Dit escaperoom spel kost € 100,- voor de dagen in het weekend (vrijdag zaterdag zondag)
Op maandag tm donderdag bieden wij het aan voor € 75,-
De bedragen zijn inclusief BTW.
Je kunt het spel 1x spelen. Wil je het met meerdere groepen spelen, dan betaal je een toeslag van € 25,- per spel en zorgen wij dat het spel gereset kan worden na het spelen.

Veel gestelde vragen:

Past de kist in een auto?
– Ja, de kist past in de laadruimte of op een achterbank.
Kunnen we de kist meerdere keren spelen?
– Dit is alleen mogelijk als wij de kist hiervoor vooraf instellen.
Met hoeveel mensen kan ik spelen?
– Wij raden aan om dit met 2 tot 8 personen te spelen.
Is de kist geschikt voor kinderfeestjes?
– De kist is geschikt voor kinderfeestjes vanaf 13 jaar, mits er een volwassenen mee helpt. Zelfstandig is dit vanaf 15 jaar.
Kan de kist ook bezorgt worden?
– ja dit kan, vraag ons naar de vergoeding.