Geplaatst op

Poffertjes

Authentieke sfeer met de poffertjes kraam

Ben je op zoek naar een unieke toevoeging voor je aankomende evenement? Wil je jouw gasten trakteren op een smakelijke en nostalgische lekkernij die iedereen doet glimlachen? Zoek niet verder! Onze poffertjeskar is precies wat je nodig hebt om je evenement onvergetelijk te maken.

Trailer omgebouwd tot poffertjes kraam

Bij Van Rijswijk Verhuur begrijpen we hoe belangrijk het is om je gasten te verrassen en te verwennen. Onze poffertjeskar biedt de perfecte oplossing om dit te realiseren. 

Hier zijn een paar redenen waarom je de poffertjeskar moet overwegen voor je volgende feest:

Authentieke Sfeer:
Met onze poffertjeskar haal je de charme van een traditionele poffertjeskraam naar jouw evenement. Het zien van onze ervaren poffertjesbakkers in actie voegt een onmiskenbare charme toe aan de sfeer.

Smakelijke Verwennerij:
Poffertjes zijn een geliefde lekkernij die jong en oud aanspreekt. Onze poffertjes worden ter plekke vers gebakken en geserveerd, waardoor je gasten kunnen genieten van de heerlijke geur en smaak van warme, luchtige poffertjes.

Aanpasbaarheid: 
Onze poffertjeskar is geschikt voor evenementen vanaf 30 personen en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een intiem feestje, een bedrijfsevenement of een bruiloft plant, we hebben uitgebreid assortiment om aan je wensen te voldoen.

 Gemak en Professionaliteit:
Wij zorgen voor alles, van de voorbereiding tot het opruimen. Onze ervaren medewerkers nemen de stress weg, zodat jij kunt genieten van je evenement zonder je zorgen te maken over het eten.

 Betaalbaar Plezier:
Onze poffertjeskar biedt een betaalbare manier om je gasten te trakteren op iets bijzonders. Bekijk onze prijzen en pakketten op onze website om te zien hoe budgetvriendelijk het kan zijn om onze poffertjeskar te huren. 

Receptuur
Ook met allergieën kunnen wij rekening houden zodat iedereen kan genieten van een portie poffertjes

Enthousiast geworden?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan