Transport en levering

Levering doen wij in bijna alle gevallen zelf op afspraak. op de website krijgt u voor bepaalde postcodes direct een kostenindicatie, als dit niet mogelijk is krijgt u die bij de vrijblijvende offerte.

de levertermijn staat pas vast zodra de offerte is bevestigd.

afhalen kan ook zo gewenst op afspraak. in alle gevallen is de levertermijn bekend voordat u betaald.

afhalen en terugbrengen kan bij ons magazijn te Genderen:

Hoofdstraat 46, 4265 HL Genderen

Artikel 6 Levering- en werkvoorwaarden  

6.1 Levering geschiedt tot aan daar waar de auto komen kan. Bij het ophalen dient het  gehuurde op die plaats/locatie ook weer klaar te staan.  

6.2 Het naar binnen c.q. naar boven/beneden brengen van het gehuurde behoort niet tot de  bezorging, tenzij dit uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen is.  6.3 Het gehuurde dient geretourneerd te worden in dezelfde staat als bij de aflevering daarvan.  Dit geldt ook voor de wijze van laden/pakken/stapelen van het gehuurde. De beoordeling van de  kwaliteit van het gehuurde geschiedt uitsluitend door de verhuurder, of diens gemachtigde.  6.4 Instructies van de chauffeur dienen opgevolgd te worden.  

6.5 De huurder is verplicht bij de afgifte en het ophalen van het gehuurde aanwezig te zijn, tenzij  anders overeen gekomen.  

6.6 Wanneer bij de afgifte en/of bij het ophalen van het gehuurde de huurder respectievelijk het  gehuurde niet aanwezig is c.q. gereed staat, worden er extra huur- en transportkosten in  rekening gebracht.