Transport en levering

Bijna alle goederen zijn door u zelf af te halen bij ons magazijn in Genderen. Het adres is: 

Hoofdstraat 46, 4265 HL Genderen

Het is ook mogelijk dat de levering en het retourneren van de goederen aan ons wordt uitbesteed. 
Het is daarbij belangrijk dat de locatie waar geleverd wordt vrij is van obstakels en goed bereikbaar is per vrachtwagen. Wanneer dit niet het geval is kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Wij zullen de goederen, tenzij anders overeen gekomen is, direct naast de wagen lossen. Wij leveren enkel op de begane grond. Mocht er anders nodig zijn, dit graag aangeven zodat hier rekening mee gehouden kan worden in de prijs en de tijd. 

De goederen dienen op een zelfde manier klaar gezet te worden voor transport zoals u ze ook van ons heeft ontvangen. 

 

 

vrachtwagen wit van Rijswijk Verhuur

Artikel 6 Levering- en werkvoorwaarden 
6.1 Levering geschiedt tot aan daar waar de auto komen kan. Bij het ophalen dient het  gehuurde op die plaats/locatie ook weer klaar te staan.  
6.2 Het naar binnen c.q. naar boven/beneden brengen van het gehuurde behoort niet tot de  bezorging, tenzij dit uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen is.  
6.3 Het gehuurde dient geretourneerd te worden in dezelfde staat als bij de aflevering daarvan.  Dit geldt ook voor de wijze van laden/pakken/stapelen van het gehuurde. De beoordeling van de  kwaliteit van het gehuurde geschiedt uitsluitend door de verhuurder, of diens gemachtigde. 
6.4 Instructies van de chauffeur dienen opgevolgd te worden. 
6.5 De huurder is verplicht bij de afgifte en het ophalen van het gehuurde aanwezig te zijn, tenzij  anders overeen gekomen. 
6.6 Wanneer bij de afgifte en/of bij het ophalen van het gehuurde de huurder respectievelijk het  gehuurde niet aanwezig is c.q. gereed staat, worden er extra huur- en transportkosten in  rekening gebracht.