Tent Huren

Tent huren bij
Van Rijswijk Verhuur

Op zoek naar een echte blikvanger op uw bruiloft of event? Wij leveren zowel Stretchten, Alu-Hal tenten en Pagode tenten. Voor de kleinere feesten hebben wij ook een groot aantal vouwtenten.

Stretch Tenten

De stretch tenten bestaan uit een bruin (zand kleurig) dak en de constructie bestaat uit houten palen.
Doordat er geen wanden in de tenten zitten hebben ze een open karakter en behoud je het uitzicht op de omgeving.
Deze tenten worden heel veel gebruikt bij bruiloften en bedrijfsfeesten door het festival gevoel wat deze tenten uitstralen.

Alu hal Tenten

Onze Alu-Frame tenten kunnen volledig of gedeeltelijk uitgevoerd worden met transparante zijwanden en dakzeilen, volledig aangepast op uw event en locatie.

De gasten voor uw feest of de bezoekers van uw evenement hebben vrij uitzicht op de omgeving. Een transparante tent heeft een unieke uitstraling, zeker met de juiste verlichting!

Met vrij uitzicht op de omgeving haal je de warmte en sfeer van buiten naar binnen.

U bestelt de delen per 3 meter, wanneer u voor het volledige dak van alu-frame tent 4×9 transparant zeil wilt bestelt u 3 delen. 

Pagode Tenten

Een pagodetent geeft gelijk een chique uiterlijk aan uw feest. Wij hebben pagode tenten, ook wel punttenten genoemd, in diverse afmetingen. Van 4×4 tot een 8 hoekige pagode met een oppervlakte van 140m². 
De zijlen zijn standaard wit, tevens kunt u ook een zwarte pagodetent van 5×5 bij ons huren.
De zijkanten zijn gemakkelijk open en dicht te doen, om zo van de zon te genieten en het eventuele terras meer te betrekken. 
Met goten zijn deze tenten makkelijk te koppelen waardoor u eindeloos kunt variëren in de afmetingen. Ook kan hierdoor een garderobe aan een alu-frame tent gecreëerd worden. 
Het is mogelijk om decoratiedoeken in de tent op te hangen waardoor alles een nog feestelijkere uitstraling krijgt. 

Vouw tenten

Een vouwtent of easy up tent, kunt u gemakkelijk zelf opzetten. Met 2 personen aan een kant staat deze tent binnen een minuut. 

De vouwtent tent heeft een aluminium frame. Door een zijkant een deel open te laten of helemaal niet op te hangen maakt u een opening. 
De zijkanten zijn voorzien van klittenband waardoor u de tent inclusief zijkanten binnen een paar minuten heeft staan. 

De vouwtenten zijn er in de maten 2×2 en 3×3, deze tenten zijn oneindig te koppelen om een grotere tent te creëren. 

3D indeling van uw tent?
Van Rijswijk Verhuur biedt dit aan

U wilt graag vooraf een beeld hoe uw feest locatie er uit komt te zien. Wij maken dit mogelijk door het maken van een 3D tekening. Hierin richten wij de locatie in naar uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden en kosten.