Geplaatst op Geef een reactie

Ben je op zoek naar een Trouw/feestlocatie?

Wat dacht je van een compleet naar jullie wensen ingerichte feesttent?

Op onze locatie bij Park Veldzicht in Genderen, staat een tentencomplex van 300m2. De tenten staan aan elkaar maar kunnen ook in delen gebruikt worden.

De afgelopen jaren hebben we heel wat bruiloften mogen verzorgen op diverse locaties. Komend jaar doen we dit ook, maar hebben we als “vaste” locatie ook de tenten bij het park. Hierdoor zijn de kosten lager, dan als je alles voor 1 dag op je eigen locatie zou willen huren. (maar ook dat is mogelijk)

Verhuurbedrijf.
Wij hebben een verhuurbedrijf met een groot assortiment aan meubels en decoratie. Hierdoor kunnen we alles naar jullie wensen aanpassen. Niets is vast, alles kan! In het begingesprek vragen wij ook de complete dagplanning. Dit doen we omdat we graag meedenken. Wij zijn geen verhuurbedrijf waar je alleen maar losse spullen krijgt, wij begeleiden je in de gehele aanloop en denken in oplossingen. Dit stukje meedenken is niet standaard bij iedere verhuurder, maar bij ons wel.

De Bruiloft.
Alles is mogelijk, en dat is ook echt zo. Willen de gasten blijven slapen? Extra tent voor een kerkdienst/ceremonie? De bar aan de andere kant van de tent? Andere verlichting? Nog even naborrelen nadat de DJ of band klaar is? Geen probleem!
Tijdens de dag is onze partymanager aanwezig, eventueel met aanvullend personeel. Hij/zij weet alles van de locatie, en zal er alles aan doen om jullie dag te laten slagen.

Corona.
Op de locatie kunnen we met de 1,5 meter norm 120 gasten kwijt (dit is uit te breiden als we er tenten aan zetten). Wij houden ons aan de RIVM regels. Mocht een feest niet door kunnen gaan ivm Corona, dan wordt alles kosteloos geannuleerd.

Meer informatie.
Wil je meer informatie dan mag je ons bellen, mailen of whatsappen. Ook als je je aan het oriënteren bent, staan we je graag te woord. 0416-700241

Geplaatst op

29 januari 2020. Héél veel ballen

120.000 ballen, transparant en gekleurd. Genoeg om een volledige woonkamer te vullen voor dat ene bruidspaar. Of een auto voor die ene collega die 50 is geworden. Weer eens wat anders dan een potje mosterd voor Abraham.  
Sinds deze maand hebben we onder andere de ballenbakballen overgenomen van Play All Day uit Heusden. We hebben ze al een keer schoon mogen maken nadat ze terug kwamen uit een café waar ze gebruikt werden voor een ludieke actie. Dit doen we standaard na elke verhuur, gelukkig niet met de hand. 
Grote mensen of kinderfeest, zwemmen tussen de ballen is altijd een goed vermaak en we zijn daarom ook erg blij met deze assortiments-uitbreiding. 

Geplaatst op

5 februari 2019. Vacature: Technisch medewerker opbouw evenementen 32 / 40 uur

Door de groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een medewerker opbouw evenementen 32 / 40 uur per week. Lijkt het je leuk om aan de opbouw van bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en andere feesten en evenementen mee te werken? Kom dan bij ons aan de slag als medewerker voor de opbouw! 
Onze projecten zijn heel divers en afwisselend. Je komt op de meest bijzondere locaties en samen met je collega’s bouw je aan mooie projecten! Klik hier voor de volledige vacature

Geplaatst op

12 september 2016. Overname verhuurtak JeBe Partyservice

Op 12 september 2016 hebben wij de verhuurtak overgenomen van JeBe Partyservice. Al jarenlang is er een samenwerking tussen ons en JeBe. Na het plotselinge overlijden van de eigenaar, Jan Bloot, hebben we ook direct de uitvoerende taken in de verhuur overgenomen.

De eerste maanden nog onder de naam JeBe Partyservice, maar vanaf 12 september 2016 onder onze eigen naam. Zowel de inventaris en het wagenpark als het barpersoneel en de opbouwploeg is mee overgenomen.
Alle complete feesten zullen door ons uitgevoerd worden.
Wij staan u met ons team graag te woord voor vragen of meer informatie.

JeBe gaat verder met waar hun roots liggen, het verzorgen van culinaire invullingen bij feesten en evenementen. Jerney en Petra zetten het familiebedrijf verder voort.