Geplaatst op

29 januari 2020. Héél veel ballen

120.000 ballen, transparant en gekleurd. Genoeg om een volledige woonkamer te vullen voor dat ene bruidspaar. Of een auto voor die ene collega die 50 is geworden. Weer eens wat anders dan een potje mosterd voor Abraham.  
Sinds deze maand hebben we onder andere de ballenbakballen overgenomen van Play All Day uit Heusden. We hebben ze al een keer schoon mogen maken nadat ze terug kwamen uit een café waar ze gebruikt werden voor een ludieke actie. Dit doen we standaard na elke verhuur, gelukkig niet met de hand. 
Grote mensen of kinderfeest, zwemmen tussen de ballen is altijd een goed vermaak en we zijn daarom ook erg blij met deze assortiments-uitbreiding. 

Geplaatst op

5 februari 2019. Vacature: Technisch medewerker opbouw evenementen 32 / 40 uur

Door de groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een medewerker opbouw evenementen 32 / 40 uur per week. Lijkt het je leuk om aan de opbouw van bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en andere feesten en evenementen mee te werken? Kom dan bij ons aan de slag als medewerker voor de opbouw! 
Onze projecten zijn heel divers en afwisselend. Je komt op de meest bijzondere locaties en samen met je collega’s bouw je aan mooie projecten! Klik hier voor de volledige vacature

Geplaatst op

12 september 2016. Overname verhuurtak JeBe Partyservice

Op 12 september 2016 hebben wij de verhuurtak overgenomen van JeBe Partyservice. Al jarenlang is er een samenwerking tussen ons en JeBe. Na het plotselinge overlijden van de eigenaar, Jan Bloot, hebben we ook direct de uitvoerende taken in de verhuur overgenomen.

De eerste maanden nog onder de naam JeBe Partyservice, maar vanaf 12 september 2016 onder onze eigen naam. Zowel de inventaris en het wagenpark als het barpersoneel en de opbouwploeg is mee overgenomen.
Alle complete feesten zullen door ons uitgevoerd worden.
Wij staan u met ons team graag te woord voor vragen of meer informatie.

JeBe gaat verder met waar hun roots liggen, het verzorgen van culinaire invullingen bij feesten en evenementen. Jerney en Petra zetten het familiebedrijf verder voort.